Terug naar boven

werkwijze

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je aan de slag in je eigen huis of tuin?

Of ben je al een tijd op zoek naar 'iets', maar kun je het nergens vinden? Ik denk graag met je mee! Er zijn verschillende mogelijkheden; van alleen een ontwerp tot de daadwerkelijke uitvoering ervan.

Standaardontwerp

0

We bespreken je wensen telefonisch en/of per e-mail. Dit kan bijvoorbeeld voor de indeling van een ruimte, kleurgebruik, woonstijl of voor het inventariseren van maatwerk (zoals trapleuningen, kasten, spiegels of kapstokken).

Op basis van je informatie en foto’s van de huidige situatie ontvang je per e-mail een offerte met de verwachte opleverdatum van het advies en/of ontwerp. Een standaard (2d) ontwerp, bijvoorbeeld voor een kast, kost € 95,- incl. btw.

Een 3d-ontwerp is ook mogelijk tegen meerprijs. Prijs op aanvraag.

Na akkoord voldoe je de betaling. Vervolgens ontvang je per e-mail het ontwerp met schriftelijke toelichting. Besluit je je maatwerk door ons te laten maken, dan breng ik de ontwerpkosten in mindering.

Liever advies op locatie? Informeer naar de mogelijkheden.

Projectrealisatie, prijs op aanvraag

Ligt er een helder plan of ontwerp, maar kun je hulp gebruiken bij de realisatie? Dan bepalen we samen de mate van projectbegeleiding en het aansturen van derden, voor het beste resultaat. Meer weten? Neem dan contact op!

Maatwerk

Op vele manieren kan ons maatwerk tot stand komen; hieronder hoe ik te werk ga:

  1. Je hebt zelf al een schets/ontwerp gemaakt, of;
  2. Je hebt voorbeeldfoto’s en/of ideeën en wil graag dat ik het definitieve ontwerp voor je maak (zie de alinea ‘standaardontwerp’).
  3. Vervolgens adviseer ik je over de mogelijkheden; welke keuzes je kunt maken en bijbehorende richtprijzen.
  4. We overleggen over inmeten en / of montage.
  5. Het definitieve ontwerp is gereed met de bijpassende offerte.
  6. Na akkoord op de offerte voldoe je de betaling.
  7. Zodra de betaling binnen is, gaan we met jouw maatwerk aan de slag. Onze werkplaats ligt in het midden van het land en we maken alles zelf. Gemiddeld genomen bedraagt de levertijd 4-6 weken, afhankelijk van het type.
  8. Ik houd je tussentijds op de hoogte van de vorderingen.
  9. Rond de afgesproken leverdatum neem ik contact met je op om een afhaal- of bezorgmoment af te spreken.
  10. Je geniet van jouw prachtige staalwerk!