Terug naar boven

werkwijze

Je zoekt 'iets' voor je huis of tuin, maar kunt het nergens vinden?

Ik denk graag met je mee! We kunnen het gehele traject verzorgen van advies, ontwerp tot inmeten en montage op locatie. Of we nemen bepaalde delen van dit traject voor onze rekening en jij de rest. Wel zo handig als je bijvoorbeeld tijdens je verbouwing al een timmerman hebt rondlopen die de montage kan verzorgen.

Jouw design maatwerk

We maken vrijwel alles van staal, rvs en aluminium op maat. Bekijk voorbeelden van geleverd maatwerk.
Daarnaast werken we samen met interieurbouwers, bijvoorbeeld om combinaties te maken met diverse houtsoorten. Denk aan eikenhouten schappen in je kast of plafondrek, glazen schappen of een dichte kast met push-open in je vakkenkast of werkplek.

Op basis van je informatie en foto’s van de huidige situatie ontvang je per e-mail een richtprijs/offerte met de verwachte levertijd van het advies en/of ontwerp. Een standaard (2D) ontwerp, bijvoorbeeld voor een kast, is mogelijk vanaf € 175,- incl. btw. Wil je liever een 3D-ontwerp, dat kan vanaf € 290,- incl. btw (prijzen afhankelijk van het item / afmetingen / indeling).

Na akkoord voldoe je de betaling. Vervolgens ontvang je per e-mail het ontwerp met schriftelijke toelichting. Besluit je je maatwerk door ons te laten maken, dan breng ik de ontwerpkosten in mindering. Liever advies op locatie? Informeer naar de mogelijkheden.

Werkwijze

  1. Je hebt zelf al een schets/ontwerp gemaakt, of;
  2. Je hebt voorbeeldfoto’s en/of ideeën en wil graag dat ik het definitieve ontwerp voor je maak (zie de alinea ‘standaardontwerp’).
  3. Vervolgens adviseer ik je over de mogelijkheden; welke keuzes je kunt maken en bijbehorende richtprijzen.
  4. We overleggen over inmeten en / of montage.
  5. Het definitieve ontwerp is gereed met de bijpassende offerte.
  6. Na akkoord op de offerte voldoe je de betaling.
  7. Zodra de betaling binnen is, gaan we met jouw maatwerk aan de slag. Onze werkplaats ligt in het midden van het land en we maken alles zelf. Gemiddeld genomen bedraagt de levertijd 4-6 weken, afhankelijk van het type.
  8. Ik houd je tussentijds op de hoogte van de vorderingen.
  9. Rond de afgesproken leverdatum neem ik contact met je op om een afhaal- of bezorgmoment af te spreken.
  10. Je geniet van jouw prachtige staalwerk!