Terug naar boven

Verschuifbare spiegel voor raam

Désirée Veltman 3 augustus 2019 0 opmerkingen
verschuifbare spiegel

Ik houd van uitdagingen! Het meedenken met de klant in praktische en mooie oplossingen vind ik het leukst aan mijn vak. Deze klant kwam via haar interieurarchitect aan mijn naam. Zij kwamen er namelijk niet uit: een spiegel voor haar badkamerraam.

Omdat het wasmeubel voor het kozijn staat, met een raam dat open kan, bedacht ik de spiegel op rails. Dat sprak de klant ook aan. Uiteraard denk ik nét even verder, en hebben we ervoor gezorgd dat de rails zoveel mogelijk wegvallen in de horizontale delen van het kozijn. Zo zie je zo min mogelijk van de bevestiging (mijn persoonlijke missie, zo zie je vooral wat je wil zien 😉 ).

Het resultaat spreekt voor zich, toch? Een prachtige spiegel met matwitte stalen omlijsting die gemakkelijk heen en weer te schuiven is. Wel zo handig, met de raamklink in het midden van het kozijn.
Ben je ook op zoek naar een mooie en praktische oplossing? Stuur jouw uitdaging – met foto’s, naar info@thuisbijdees.nl en ik help je graag!

verschuifbare spiegel
Sanne, Voorburg
Review
Ik ben er superblij mee! En ik weet zeker dat je hier ook een heleboel andere mensen blij mee kan maken. Heel erg bedankt!
Snelheid
Communicatie
Kwaliteit
5
Totaal