Terug naar boven

Doorlopende trapleuning

Désirée Veltman 27 december 2019 0 opmerkingen
doorlopende trapleuning staal

Wat heb ik toch een mooi vak: ik adviseer (veelal) particulieren voor het aanschaffen van staal op maat en verzorg de totstandkoming van het maatwerk. Denk aan stalen spiegels, kasten en trapleuningen.

Ik kijk naar de bestaande situatie en help bij het maken van (alle!) keuzes. Zo ook voor Manon in Amsterdam. De houten trap is zo’n mooi geheel, tegen de witte muur, dat mij een doorlopende stalen trapleuning een mooie toevoeging leek. Maar dat bleek wel een uitdaging; een trapleuning in een hoek maken met een hoekverbinding.

Hoewel we dit nog niet eerder hadden gemaakt, kregen we daarvoor alle vrijheid en vertrouwen. En wat is het mooi geworden! We maakten de stalen trapleuning in 40x20mm met een blinde hoekbevestiging. De leuning hing nog niet, of we ontvingen al een enthousiaste e-mail met foto’s van de klant (zie de review hieronder)!

Wij houden wel van stalen uitdagingen. Wat mogen we voor jou maken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

doorlopende trapleuning staal
Manon, Amsterdam
Review
Wat mijn beoordeling betreft, een 5 op alle punten! Ik ben er zo blij mee!!! Dank je wel!! Ik heb wat foto’s gemaakt voor je zodat je kan zien hoe mooi het hangt. Het maakt het huis helemaal af. Ben echt ontzettend blij!!!! Wellicht tot een volgende keer, nogmaals dank voor alles.
Snelheid
Communicatie
Kwaliteit
5
Totaal