Terug naar boven

Stalen plafondrek met ledstrips

Désirée Veltman 20 december 2022 0 opmerkingen
Stalen plafondrek met ledstrips aan onderzijde

Thomas kwam ons op het spoor via een eerder gemaakt plafondrek en we mochten ook voor hem aan de slag. Hij koos uiteindelijk andere verlichting; namelijk strakke ledstrips in plaats van spots. Het resultaat is naar volle tevredenheid, zie de recensie hieronder. Hartelijk dank, Thomas!

Ben je ook op zoek naar een plafondrek, maar je kunt wel wat hulp gebruiken? Hieronder vind je de afmetingen, dan heb je een idee van de verhoudingen van het plafondrek ten opzichte van het kookeiland.
Check dit altijd in je eigen situatie.

Lengte
Kookeiland 350cm // lengte plafondrek 300cm

Breedte
Kookeiland 120cm // breedte plafondrek 60cm

Hoogte
Plafondhoogte 315cm // kookeiland 98cm // hoogte plafondrek 138cm
Onderkant plafondrek hangt hier op 175cm. Check goed dat je niet je hoofd stoot; eventueel kun je het rek minder diep maken. De afmetingen zijn persoonlijk en onder andere afhankelijk van jullie (gemiddelde) lengte.

Omdat we het plafondrek (als ons werk) voor jou op maat maken, bepaal je zelf de afmetingen, indeling, kleur poedercoating en framedikte. Hier help ik je natuurlijk graag bij. Zo kun je ook andere materialen toepassen, zoals hout of glas als schappen, ledstrips in plaats van spots, ruimte voor (wijn)glazen, kookgerei of bijvoorbeeld wijn/drankflessen.
Wat mogen we voor jou maken?

Bekijk voorbeelden van geleverde kasten
Bekijk de rest van ons portfolio (oa spiegels, kapstokken en trapleuningen)
Lees meer over onze prijzen

Stuur je aanvraag naar info@thuisbijdees.nl

Stalen plafondrek met ledstrips aan onderzijde
Thomas, Ede
Review
Snelheid
Communicatie
Kwaliteit
4.3
Totaal