Terug naar boven

Strakke stalen balustrade met rvs draden

Désirée Veltman 6 augustus 2020 0 opmerkingen
Stalen balustrade met rvs draden

Wij zijn van alle markten thuis! Zoals je kunt zien onder ‘geleverd maatwerk‘ maken we vrijwel alles van staal, aluminium en rvs voor je op maat.

Met deze klant hebben we overlegd voor een strakke stalen balustrade langs de zijkant van de trap en boven op de overloop.
Vanwege kinderen hebben we gekozen voor RVS-draden, zodat ze er niet tussen kunnen vallen. Langs de muur hebben we in dezelfde variant als de balustrade een trapleuning gemaakt.

Andere mogelijkheden voor (veilige) balustrades zijn verticale- of horizontale spijlen en bijvoorbeeld glas.

Het eerste plan was montage van de balustrade op de treden. Maar vanwege afwijkingen in de treden vonden we dat geen goede oplossing. Vandaar de montage aan de zijkant van de trapboom.
Ook lopen de rvs-draden strak de hoek om op de overloop (zie de foto hieronder) zodat we voor 1 hoekpaal konden gaan, in plaats van een dubbele. Alles voor een zo strak mogelijk resultaat.

De klant is blij en beloonde ons met onderstaande 5* review!

 

stalen balustrade met rvs

Stalen balustrade met rvs draden
José, Oisterwijk
Review
Hierbij de foto’s van het eindresultaat. De montage was toch nogal een klus maar het staat! En het resultaat is heel mooi! communicatie: 5- ik ben goed op de hoogte gehouden van de (verwachte) levertijd. kwaliteit: 5- heel mooi materiaal Snelheid: 5- halverwege het proces hebben we het ontwerp nog aangepast en dat was geen probleem. Heeft ook geen effect gehad op de levertijd.
Snelheid
Communicatie
Kwaliteit
5
Totaal