Terug naar boven

Prijzen

We maken vrijwel alles van staal, rvs en aluminium op maat. Maatwerk van dees. bestaat onder andere uit stalen trapleuningen, kasten, spiegels, tuinmeubilair en kapstokken.

Bekijk hier voorbeelden van geleverd maatwerk.


Wat kost maatwerk nou eigenlijk?
Natuurlijk vind je stalen accessoires zoals spiegels en rekjes bij Ikea, Karwei en online. Bedenk goed hoe belangrijk je aspecten zoals kwaliteit, afwerking en duurzaamheid vindt. Wij maken al ons maatwerk hier in Nederland (dat zorgt al voor een ander kostenplaatje) en maken gebruik van hoogwaardige materialen en apparatuur.

We werken netjes en zorgen voor zo min mogelijk zichtbare bevestigingen en lasnaden, voor een strak en tijdloos resultaat. Ook werken wij alleen samen met partners die dezelfde kwaliteit nastreven; zoals de poedercoater die uitgebreid het staal straalt en behandelt voordat het wordt gepoedercoat – voor een zo lang mogelijke levensduur.
Lees ook de enthousiaste productreviews van onze klanten onder geleverd maatwerk.


Prijsindicatie
Waarschijnlijk ben je je aan het oriënteren; bezig je budget op te stellen voor een verbouwing, of het bouwen van een nieuwe woning en wil je graag weten wat je kunt verwachten. Om je een idee te geven, vind je hieronder een overzicht met richtprijzen.


Let op:
genoemde prijzen zijn indicatief en kunnen afwijken vanwege afmetingen, indeling, prijsfluctuaties qua materiaalinkoop en gewenste afwerking. Genoemde prijzen zijn inclusief btw en gebaseerd op afhalen in Barneveld, bezorging / inmeten / montage is mogelijk tegen meerprijs.

Stalen trapleuning

€ 227,-

Spiegel roede + bakje

€ 677,-

Kapstok eenzijdige y-poot

€ 427,-

Aluminium tuinbank

€ 2.197,-

Passpiegel ronde hoeken

€ 917,-

Open vakkenkast

€ 1.797,-