Terug naar boven

Platte stalen trapleuning met led-verlichting

Désirée Veltman 27 mei 2021 0 opmerkingen
Zwarte stalen trapleuning op maat gemaakt met led-verlichting

Wat spannend om dit met jullie te delen: onze eerste stalen trapleuning met led-verlichting! Achter de schermen zijn we hier al een tijd mee bezig, zie hier het resultaat. Een prachtige zwevende trap met zwarte stalen trapleuning.
Regelmatig kregen we hier vragen voor en we besloten het avontuur aan te gaan met Esther. Zij koos voor de platte trapleuning en wilde graag een zwarte afdekkap aan de onderzijde, zodat de leuning geheel zwart is als de verlichting uit is. Ondanks de zwarte kap komt er voldoende licht vrij.

Om de verwachtingen even te managen (en heel veel aanvragen te voorkomen 😉 ): het is niet voordelig om led-verlichting aan te brengen. Voor een stalen trapleuning van deze lengte moet je denken aan € 359,- incl. btw.
Wil je daar led-verlichting aan toevoegen, reken dan op een meerprijs van € 359,- incl. btw.
Prijzen op aanvraag en onder voorbehoud van prijswijzigingen, nieuwe toepassingen en -ideeën die wij gaandeweg bedenken.

Bekijk meer geleverde trapleuningen met ledverlichting:
Aaneengesloten trapleuning 
Trapleuning van bijna 6m

Bekijk hier meer geleverde trapleuningen

Bekijk meer van ons staaldesign

Steeds vaker mogen we voor klanten meerdere items maken. Van kapstok, tot spiegel, kast en trapleuningen. We maken dan een mooie projectprijs voor je.
Inmeten en montage is mogelijk en de prijs daarvoor is afhankelijk van het adres.

Wat mogen we voor jou maken?

Zwarte stalen trapleuning op maat gemaakt met led-verlichting
Esther, Burgerbrug
Review
De leuning bevalt goed hoor! We zijn er super blij mee! Hij is echt heel mooi. Er komt zeker ruim voldoende licht door de zwarte kap. Ik heb er nu verlichting inzitten met dimmer en die staat eigenlijk altijd op de laagste stand.
Snelheid
Communicatie
Kwaliteit
0
Totaal