Terug naar boven

Overzicht 2017 – 2018

Bekijk hieronder een greep uit onze ontwerpen van de afgelopen periode. Alle mijlpalen op een rij:

 • Stalen trapleuning vierkant matzwart

  Vierkante stalen leuning

  Onze vierkante stalen trapleuning is al snel na de introductie een succes. Omdat we alles op maat maken, bepaal je zelf de gewenste lengte en kleur. Of vraag ons om advies!

 • Open stalen kast robuust hangend zwevend matzwart met planten

  Stoere wandkast

  Een nieuw item in onze maatwerk staalcollectie: deze stoere wandkast. Ook onze kasten zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Bepaal zelf de afmetingen, framedikte, indeling en kleur. Ondertussen hebben we al veel varianten mogen maken – en veel klanten blij gemaakt!

 • Gouden trapleuning design rond met blinde bevestiging

  Feestelijke gouden leuning

  In december staat gezelligheid en warmte centraal; een mooie maand voor de introductie van een nieuw type leuning en een kleur die past bij deze maand: GOUD!

 • Grote staande spiegel met afgeronde hoeken en stalen frame matzwart bananenplant

  Speelse spiegel

  Een waanzinnige eyecatcher: een spiegel van ongeveer 100 x 200 cm met afgeronde hoeken. De spiegel past perfect in allerlei interieurs; van Scandinavisch tot eclectisch en industrieel.

 • Vierkante stalen trapleuning matzwart gebogen

  Gebogen trapleuning

  Op speciaal verzoek is onze vierkante leuning exact meegebogen met de kromming van de trap. Een gaaf effect!

 • Loungebank op maat tuin aluminium matzwart buiten

  Nieuw: tuinset op maat

  Heb je een prachtige veranda of terras, maar vind je geen bijpassend tuinmeubilair? Laat dan je tuinset op maat maken! Bepaal je gewenste afmetingen, kies je stof voor de kussens en voeg eventueel verwarming toe aan de kussens (dit is zowel mogelijk in het zit- als rugkussen).

 • Platte stalen leuning, matzwart gepoedercoat

  Halve trapleuning

  Raak je ook geïnspireerd door ons maatwerk? Het leidt vaak tot nieuwe varianten. Zo ook tot deze platte stalen trapleuning – precies de helft van onze populaire vierkante leuning!

 • Vierkante stalen trapleuning, matwit

  Matwitte leuning

  Onze vierkante leuning, maar dan een slag groter (5×5 cm ipv 4×4) en uitgevoerd in tijdloos matwit. Een prachtige combinatie met de monumentale trap!

 • Badkamerspiegel met stalen omlijsting aan roede met ledverlichting

  Verlichte spiegel

  Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… onze spiegels worden volledig op maat gemaakt: met of zonder roede erboven, verlichting, verwarming en eventueel een bakje of plankje aan de onderzijde. Alles is mogelijk! Daarnaast is onze poedercoating geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer.

 • U-vormige stalen kapstok met bevestiging aan het plafond matzwart

  Hangende kapstok

  Een nieuw ontwerp! Een leuke en praktische oplossing voor deze kleine hal:een stalen kapstok die met blinde bevestiging aan het plafond hangt. Deze variant is matzwart gepoedercoat (momenteel een populaire ‘kleur’ 😉 ), maar in vrijwel elke RAL-kleur mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van groen, okergeel, goud of brons?

 • Transport spiegel in vrachtwagen

  Intercontinentale levering!

  Na leveringen in België en Duitsland, nog een mijlpaal op de valreep van 2018: een levering naar New York! Thuisbijdees.nl wordt ook internationaal goed bekeken. Een Amerikaanse, woonachtig in New York, heeft een grote spiegel met matzwarte stalen omlijsting en afgeronde hoeken besteld. Nu duimen dat hij goed aankomt; wordt vervolgd!

Bekijk al ons maatwerk op thuisbijdees.nl/maatwerk!

En heb je iets in gedachten, maar kun je het nergens vinden? Stuur dan je wensen naar info@thuisbijdees.nl en ik denk graag met je mee!

© 2019 dees.