Al van jongs af aan ben ik, Désirée Veltman, bezig met interieur: van het opmeten van mijn slaapkamertje, noteren van de meubelafmetingen tot het maken van diverse plattegronden voor de indeling. Het bleef niet bij tekenen alleen. Alle meubels werden leeggehaald en verplaatst. En opnieuw verplaatst. Van mijn bijbaantjes kocht ik steeds accessoires en uiteindelijk werd zelfs een maandsalaris gespendeerd aan nieuwe gordijnen voor mijn slaapkamer.

Bezig zijn met inrichten is voor mij pure ontspanning! Ik doe niets liever dan opruimen, schuiven en online en offline struinen voor inspiratie. Graag deel ik mijn passie voor wonen met anderen. Ik inspireer en adviseer je graag, voor zowel binnen als buiten.

Zo ben ik in de wereld van ‘maatwerk’ terecht gekomen en ontwerp ik vooral stalen items; trapleuningen, kasten, spiegels, deuren en tuinbanken. Het mooie is dat je alles naar wens kunt vormgeven; tot op de mm nauwkeurig geef je je gewenste afmetingen door en of je wel of geen verlichting, verwarming, plankje of rekje wilt bij je spiegel. En of je de leuning niet vierkant wilt, maar plat of rond: alles is mogelijk.

Heb je een woonwens en wil je eens van gedachten wisselen? Neem dan contact op!

PS: liever producten en voorbeelden bekijken en ‘voelen’ om een beter beeld te krijgen? Dan plannen we een afspraak in. Dat kan bij mij thuis, of ik kom naar jou toe. Eventuele kosten verrekenen we dan bij het plaatsen van je bestelling.

One thought on “Over dees.

  1. Hallo Dees,

    Heb je wel een een traphekje van staal gemaakt, ik bedoel daarmee een hekje op een overloop?
    Ik zie je reactie tegemoet

    Gr Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *