Terug naar boven

Oranje design trapleuning

Désirée Veltman 30 maart 2022 0 opmerkingen
oranje design trapleuning bij een witte stalen open trap

Het is volkomen begrijpelijk dat het gros van onze klanten kiest voor maatwerk in zwart, antraciet en grijs. Gelukkig merken we dat de messing/brons/goud-trends nu ook doorgevoerd worden naar onze trapleuningen, spiegels en kapstokken.

Deze klant heeft de primeur en een primaire kleur gekozen voor de trapleuning: een oranje design trapleuning. Wat gaaf, een echte eyecatcher! We kunnen ons maatwerk in vrijwel elke RAL-kleur poedercoaten, denk dus ook aan tinten groen, grijs, blauw, rood en geel (het is dat mijn trap al citroengeel is, anders was mijn trapleuning het geworden). De trapleuning zelf slijt niet en kun je bijvoorbeeld ook weer laten ontcoaten en opnieuw laten poedercoaten. Waarschijnlijk zijn ze zelfs overschilderbaar, maar dan zal het resultaat wat minder strak zijn. Kortom: geef onze design trapleuning nét dat beetje extra uitstraling met een toffe kleur.

Durf jij het aan?

Wat mogen we voor jou maken?

Wil je ook een trapleuning, al dan niet met zo’n gave kleur, en wel of niet gebogen of met ledverlichting, op maat laten maken? Stuur je wensen en foto’s van de situatie naar info@thuisbijdees.nl

Bekijk geleverde trapleuningen
Bekijk de rest van ons design portfolio

oranje design trapleuning bij een witte stalen open trap
Marjo, Utrecht
Review
Ja, we zijn er erg blij mee! Je mag de foto's wat ons betreft gebruiken. Het draaien van de leuning bevalt ons goed. Ik kan me wel voorstellen dat mensen met grote handen het net wat iel en dicht op de wand vinden, maar voor ons is het perfect. Op alle punten zijn we tevreden, alleen het monteren met zo'n lengte en 5 ophangpunten zonder stel mogelijkheden was best wel lastig en is niet helemaal 100% mooi geworden, bij sommige punten zit een spleetje ondanks zorgvuldig aftekenen. Weet niet waar ik dat onder moet brengen, bij kwaliteit? Verder is de leuning erg mooi.
Snelheid
Communicatie
Kwaliteit
4.5
Totaal
Jouw maatwerk voor de zomer in huis? Bestel vóór 15 juni!
This is default text for notification bar