Terug naar boven

Minimalistische boekenkast Japandi stijl

Désirée Veltman 22 februari 2023 0 opmerkingen
Minimalistische boekenkast lichtgrijs en van vloer tot plafond

Heleen nam al bij de aanbouw van haar appartement contact op; of we een boekenkast konden maken van vloer tot plafond, met een hoek erin? Natuurlijk! De afmetingen werden steeds concreter en ook hebben we de huidige boekenmeters bekeken –  zodat er meer dan genoeg ruimte zou zijn voor alle boeken in het nieuwe appartement. Het resultaat: een strakke, minimalistische boekenkast die bijvoorbeeld perfect in de Japandi stijl past.

Ik ging aan de slag met een indeling; zoveel mogelijk schapruimte en de hoogte passend voor alle boeken, fijn symmetrisch voor het oog. Ook wilde ik de hoek vrij houden, zodat je de constructie goed kunt zien en ruimte hebt voor wat accessoires. Op elk schap maakten we een extra horizontaal deel als boekensteun, verwerkt in de zijkanten van de kast. Er is gekozen voor lichtgrijze poedercoating, passend bij de gietvloer. Poedercoating is kras- en slijtvaster dan gespoten lak. Helemaal fijn als je, zoals hier, de kast met een kraan over het balkon moet tillen 😉

Wat mogen we voor jou maken?

Bekijk voorbeelden van geleverde kasten
Bekijk de rest van ons portfolio (oa spiegels, kapstokken en trapleuningen)
Lees meer over onze prijzen

Stuur je aanvraag naar info@thuisbijdees.nl

Minimalistische boekenkast lichtgrijs en van vloer tot plafond
Heleen, Utrecht
Review
Hij staat! Superblij mee!! Complimenten voor de kast, de oplossingen, het regelen etc. En wat betreft de schaal: 4 voor alles, heel erg blij met het resultaat, de samenwerking, de adviezen, het overleg etc.
Snelheid
Communicatie
Kwaliteit
4
Totaal