Terug naar boven

Leuning op smetplank

Désirée Veltman 3 september 2020 0 opmerkingen
Zwarte stalen leuning op smetplank

Net klaar met de verbouwing, alles mooi gestuukt en dan wil je je leuningen terugplaatsen. Helaas blijken ze niet meer bij het strakke geheel te passen… het overkwam deze klant. Achteraf bekeken hadden ze de smetplanken het liefst verwijderd, maar nu zaten ze er nou eenmaal.

Wat te doen?
De klant heeft zijn originele houten leuningen, die perfect pasten op de gebogen smetplanken, bij ons gebracht. Passend binnen deze afmetingen hebben we een iets andere leuning gekozen en de leuninghouders eronder aangepast op de resterende ruimte op de smetplank.

Zo heeft de klant toch een strakke leuning, passend bij het geheel én passend op de smetplank. Wij – en de klant – vinden het een geslaagd geheel! Wat mogen we voor jou maken?

Bekijk hier voorbeelden van geleverd maatwerk
Bekijk hier onze trapleuningen

Zwarte stalen leuning op smetplank
Eelco, Bennekom
Review
Het is gelukt! Zojuist opgehangen en ze zien er prachtig uit! Een 5-5-4 (maar snelheid is relatief... in de meubelbranche krijg je van mij een 5 ;)). Enige 'minpuntje' waren de schroeven. Ze waren volgens mij zwart gemaakt maar niet mooi zwart dus daar hebben we om die reden andere voor gezocht zodat ze recht doen aan de mooie leuning! Nogmaals dank erg blij mee!
Snelheid
Communicatie
Kwaliteit
4.7
Totaal