Terug naar boven

I DID IT!

Désirée Veltman 1 september 2021 0 opmerkingen
Trap verven in de kleur geel met stalen trapleuningen design

YES! Al jaren stond een (knal)gele trap op mijn to-do lijstje. Ik wordt altijd zo blij van geel, maar een verhuizing, verbouwing én tweede kindje zorgden voor wat vertraging…
Maar in dit geval dus geen ‘van uitstel komt afstel’! Ik bewaar altijd mijn ‘to-do’s’ (hoe verleidelijk het ook is die lijstjes in de prullenbak te gooien, zeker wanneer je hoopt op een 48-urige dag zodat je eens wat – of iemand – kan afmaken). Maar genoeg over tijdgebrek!

Ik ging aan de slag met de kleurenwaaier. Je bent waarschijnlijk via Google of Pinterest op deze pagina belandt omdat je het zo’n toffe foto vond, dus hierbij de kleur die ik heb gekozen: Sikkens F8.60.80 (qua RAL kom ik op RAL 1021, koolzaadgeel).
Alle muren zijn matwit, evenals de trapboom. Dus koos ik voor glanzend geel als contrast. Ik ben er nog elke dag blij mee; hoe leuk is het om van iets praktisch een statement te maken?

Dit doe ik onder andere met onze stalen trapleuningen (ook te zien op de foto). Ooit begon deze website (thuisbijdees) als inspiratieblog. Intussen ben ik uitgegroeid tot een bedrijf in staaldesign. Van advies tot ontwerp en het leveren van staal op maat.
Het is het type ‘platte hoektrapleuning’.

Lees meer over onze prijzen

Lees meer over onze werkwijze

Bekijk meer voorbeelden van geleverde trapleuningen