Terug naar boven

Grote bronzen spiegel met ronde hoeken

Désirée Veltman 28 december 2021 0 opmerkingen
Grote bronzen spiegel in de hal met ronde hoeken

Wat een prachtig plaatje! Nicolette is enorm blij met deze grote bronzen spiegel in haar hal. En wij vonden het een feestje om ‘m te mogen maken! Door een spiegel in de hal te plaatsen vergroot je deze, doorgaans relatief kleine, ruimte enorm. Het zorgt ook voor meer (dag)licht, een fijne bijkomstigheid. Vaak wordt er gekozen voor zwarte stalen lijsten, maar juist een gave kleur zoals brons, messing of goud geeft de spiegel wat sjieks.

Wist je dat… we de spiegellijsten (maar eigenlijk al ons werk) in vrijwel elke RAL-kleur kunnen poedercoaten? Dat kan een opvallend statement zijn zoals rood, oranje of geel, maar ook een zachte kleur zoals mosgroen, groengrijs, lichtgrijs, donkerblauw of roze is natuurlijk te gek. Afhankelijk van jouw inrichting kies je de bijpassende kleur.

Wat mogen we voor jou maken?

Bekijk hier meer voorbeelden van geleverde spiegels
En een overzicht van ons gehele portfolio 
Meer informatie over onze prijzen

Stuur je aanvraag naar info@thuisbijdees.nl

Grote bronzen spiegel in de hal met ronde hoeken
Nicolette, Naaldwijk
Review
Het hangt!! Prachtigggggg Heel blij mee. We hebben zelf wat zwaardere haken gehaald, want het is een heel gewicht. Vergroot direct de hal. Weer een stapje verder. Bedankt hoor. Zo blij met de spiegel. Alles ging volgens afspraak en heel blij met het resultaat. Chapeau aan de mannen die hem gemaakt hebben en Désirée heel erg bedankt voor het meedenken. Het is echt een pareltje bij binnenkomst.
Snelheid
Communicatie
Kwaliteit
0
Totaal