Terug naar boven

Gebogen trapleuning op maat gemaakt

Désirée Veltman 20 december 2022 0 opmerkingen
Rechthoekige stalen trapleuning op maat gemaakt en gebogen

Je wil je trap / trapgat renoveren, maar wat doe je met je trapleuningen? Het is, zoals met alles in en om je huis, persoonlijk. Het is goed om te weten dat we alles voor jou op maat maken – fijn dat zoveel mogelijk is. Maar soms zie je door alle keuzes en opties door de bomen het bos niet meer.

Ik help je graag bij de totstandkoming van jouw maatwerk. Zo wijs ik je op de mogelijke opties en verwijs ik je naar eerdere projecten (dan zie je meteen wat je voorkeur heeft). En tot slot heb je altijd wat keuzes die je zelf moet maken en checken. Bijvoorbeeld de vorm van de trapleuning (rond, vierkant, rechthoekig), framedikte, de kleur poedercoating, wel of geen ledverlichting én of je de trapleuning gebogen wil (in het geval je een trap met een hoek hebt, ofwel kwarttrap / dubbele kwart in vaktermen).

De originele trapleuningen (die houten ronde) zijn meestal al gebogen. Het voordeel is dat de hoogte van de trapleuning past bij de treden in de draai. Anders gezegd; de trapleuning loopt gelijk met de hoogte van de treden. We meten namelijk je trap op en niet je trapboom (dat is de houten rand langs je muur). Zoals je ziet op de foto buigt de leuning bovenaan wat horizontaler af dan de witte trapboom eronder.

Wil je liever strak, dan kunnen we de trapleuning ook recht maken. Je kunt je hier een rechte lijn indenken, en dan voel je al aan dat de trapleuning bovenaan wat hoger hangt dan nu. Voor (kleine) kinderen kan wat lastig zijn in de hoek.

Bekijk voorbeelden van geleverde trapleuningen
Bekijk de rest van ons portfolio (oa spiegels, kapstokken en trapleuningen)
Lees meer over onze prijzen

Stuur je aanvraag naar info@thuisbijdees.nl

Rechthoekige stalen trapleuning op maat gemaakt en gebogen
Anneke, Rijnsburg
Review
Afgelopen maandag zijn er 2 leuningen geïnstalleerd. Echt supermooi!! We zijn er erg blij mee.
Snelheid
Communicatie
Kwaliteit
0
Totaal
Jouw maatwerk voor de zomer in huis? Bestel vóór 15 juni!
This is default text for notification bar