Terug naar boven

Gebogen design trapleuning

Désirée Veltman 28 februari 2022 0 opmerkingen
Gebogen design trapleuning, gemaakt van staal en zwart gepoedercoat bij houten trap

Het is tof om mooie dingen te maken, mee te denken met de klant en zo tot de best passende oplossing(en) te komen. Maar waar ik het meest trots op ben, is dat vrijwel elke klant (eerlijk waar, zonder uitzondering) enorm tevreden is. Mooie woorden en foto’s die klanten trots na afloop sturen.

Als potentiële klant heb je genoeg keuze qua aanbieders – steeds meer deuren-fabrikanten maken nu ook stalen trapleuningen. En in elke prijsklasse is wel een aanbieder te vinden. Het is lastig om een goede keuze te maken.

Ik hoop dat je bij je overwegingen appels met appels vergelijkt. Dat een stalen trapleuning die je op maat moet zagen, en vervolgens een kunststof dop op drukt, een ander proces – en daarmee prijskaartje met zich meebrengt dan hoe wij de trapleuningen (en al ons andere design op maat) maken en afwerken.
Lees meer over onze prijzen. Daarnaast speelt meestal niet prijskaartje niet de hoofdrol bij je overwegingen, ook de levertijd is minder belangrijk (wij hebben niets op voorraad liggen en maken jouw design op maat).
Veelal hecht je uiteindelijk meer aan kwaliteit (resultaat), service, bereikbaarheid en betrouwbaarheid.

Des te meer reden voor mij om trots te zijn: wanneer we mogen leveren (ik weet ook ongeveer wat er ‘op de markt’ te koop is), zijn klanten enorm tevreden. Zie daarom bij ons portfolio de recensies en mooie woorden.

Wat mogen we voor jou maken?

Wil je ook een trapleuning, al dan niet met led-verlichting en wel of niet gebogen, op maat laten maken? Stuur je wensen en foto’s van de situatie naar info@thuisbijdees.nl

Bekijk geleverde trapleuningen
Bekijk de rest van ons design portfolio

Gebogen design trapleuning, gemaakt van staal en zwart gepoedercoat bij houten trap
Marjan, IJmuiden
Review
Enorm blij met alles! Alleen maar goede feedback! Mooi, klantvriendelijk en secuur, gewoon top!!
Snelheid
Communicatie
Kwaliteit
5
Totaal