Terug naar boven

Design trapleuning met led-verlichting

Désirée Veltman 22 juli 2021 0 opmerkingen
Zwarte stalen design trapleuning met led-verlichting

Maar liefst 570cm (!) lang is deze stalen design trapleuning, en ook nog eens voorzien van led-verlichting! Wij mochten ‘m maken voor een klant uit Duitsland, die daar graag de urenlange reis voor over had.
De klant had de led-verlichting al voorbereid in de wand, dus zorgden wij voor de aansluiting in de trapleuning en was het plug-and-play.

Trapgat verlichten
De trap is vaak een donker gat, waar je wel graag licht hebt. Zeker om onveilige situaties en valpartijen te voorkomen. Dat kun je onder andere oplossen door led-verlichting in de trapleuning aan te brengen.

Wel wat kanttekeningen:
– Er moet een elektra-aansluiting zijn in de wand, op de plek van een bevestigingspunt (dus ben je niet van plan te frezen / wanden af te werken dan is het af te raden, of met een kabelgootje maar dat is niet zo mooi..). Handig bij nieuwbouw of als je al van plan was de wanden opnieuw af te werken, minder handig bij bestaande bouw.
– Er is per trapleuning één elektrapunt nodig (of je kiest voor een doorlopende variant in een 90′ hoek)
– Houd rekening met eventuele (licht)schakelaars in de buurt van de trapleuning
– Houd rekening met eventuele verdikkingen / andere onderbrekingen en onregelmatigheden langs de muur in het trapgat
– Het is relatief kostbaar om led-verlichting aan te brengen in een stalen trapleuning. Denk aan een (gemiddelde) meerprijs van € 359,- incl. btw per trapleuning (bovenop de aanschaf van de leuning zelf)

Bekijk meer trapleuningen met ledverlichting:
Aaneengesloten trapleuning 
Platte trapleuning 

Trapleuning bestellen
Wil je ook een trapleuning, al dan niet met led-verlichting, op maat laten maken? Stuur je wensen en foto’s van de situatie naar info@thuisbijdees.nl

Bekijk onze prijzen

Bekijk geleverde trapleuningen

Bekijk de rest van ons design portfolio