Terug naar boven

Design spiegel met ronde hoeken

Désirée Veltman 28 februari 2022 0 opmerkingen
Design spiegel met ronde hoeken en zwarte stalen lijst

We maakten Marjan blij met haar énorme spiegel! Na wat overleg over de afmetingen plaatste ze haar bestelling en gingen we aan de slag. Deze spiegel is maar liefst 140 cm B x 230 cm H. Ik raad je altijd aan om niet naar andere afmetingen te kijken (dat kan wel voor de verhoudingen), maar als jouw plafond 230 is of juist 300cm, dan staat deze spiegel weer heel anders.

Hoe bepaal je de juiste afmeting (voor een spiegel, maar bijvoorbeeld ook voor een kast op maat)? Ik zweer bij (gekleurd) schilderstape: plak de hoeken grofweg op de plek waar het item komt. En schuif gemakkelijk wat heen en weer tot het goed voelt en past in je ruimte. Vervolgens loop je daar een paar dagen langs en pas je gemakkelijk aan. Voelt het goed? Meet dan op wat je geplakt hebt en stuur je wensen naar info@thuisbijdees.nl voor een vrijblijvende offerte. Easy does it 😉

Wat mogen we voor jou maken?

Bekijk voorbeelden van geleverde spiegels
Bekijk de rest van ons design staalwerk (oa kasten, trapleuningen en kapstokken)
Lees meer over onze prijzen

Design spiegel met ronde hoeken en zwarte stalen lijst
Marjan, Nijmegen
Review
Ik geef 5 punten op alledrie de punten. Zeker mag je het op de website zetten. De spiegel is prachtig! We zijn er erg blij. We zijn nog een beetje aan het schuiven en kijken hoe we hem toch vast kunnen zetten aan de muur. Nogmaals enorm bedankt voor de mooie spiegel. Het formaat is helemaal naar wens.
Snelheid
Communicatie
Kwaliteit
5
Totaal