Terug naar boven

Design handdoekenrekje zwart

Désirée Veltman 30 april 2020 0 opmerkingen
Handdoekenrek zwart RVS

We maken écht vrijwel alles van staal, rvs en aluminium op maat! Zo had deze klant al trapleuningen van dees. en was ze nog op zoek naar een zwart handdoekenrek.
Door mee te kijken naar de badkamer en naar een praktische oplossing, kwamen we tot dit strakke handdoekenrek. Uitgevoerd in rvs met geschikte poedercoating voor in de badkamer. Uiteraard met blinde bevestiging, want dat is toch ons kenmerk ;-). We hebben nou eenmaal iets tegen zichtbare schroeven…

Heb jij ook een woonwens? Ik denk graag met je mee!

Neem contact met mij op

Handdoekenrek zwart RVS
Mariëlle, Den Bosch
Review
Het rekje is binnen en hangt intussen. Het staat mooi! Ik moest wel even wennen aan het ontbreken van de rozetten, die stonden op de foto wel (in het rond) en ik had gevraagd en verwacht dat deze er in het vierkant op zouden zitten. Toen ik je mail teruglas zag ik dat je al had geschreven dat het rekje strak op de muur komt. Dus daar heb ik zelf niet goed bij nagedacht. Nu het hangt is het mooi dus we zijn tevreden 🙂 Dank en groet!
Snelheid
Communicatie
Kwaliteit
Reader Rating0 Stemmen
5
Totaal