Terug naar boven

Accessoires in huis

Désirée Veltman 29 mei 2016 0 opmerkingen

De basis van je huis kost vaak de meeste tijd. Of toch niet? Zelf had ik de basis in een paar uurtjes bedacht – no problemo! – maar welke accessoires nou de juiste voor mij zijn…?

Ik zal bij het begin beginnen: ik ben niet van ‘gestijlde hoekjes’, accessoires die alleen maar staan te staan en kleine gebaren. Doe mij maar praktisch, fris en vooral GROOT. Daarnaast vind ik kleuren heel gezellig – alleen niet in mijn eigen huis. Ik houd vooral van tinten wit, grijs, taupe en een snufje zwart.

Na wat gepruts met ‘gestijlde hoekjes’, want tsja dat is de trend, kwam ik uiteindelijk bij mijn ultieme accessoire: de PLANT. Van een groepje hippe cactussen, tot kruidenplantjes en een grote plant als eyecatcher. Ze zijn op diverse manieren te gebruiken en passen in elk interieur.
Heb ik toch zin in kleur, dan kies ik voor een mooie bos bloemen.

Toch is het genieten; de mooiste foto’s van woonkamers met pasteltinten, overvolle keukenplankjes en slaapkamers compleet gestijld in één thema. Ik denk dat het vooral gaat om waar jij je thuis in voelt, (on)bewust gestijld of niet ;-).

PS: zie mijn pinterestpagina voor meer inspiratie!