Terug naar boven

Badkamerspiegel met ronde hoeken

Désirée Veltman 4 mei 2021 0 opmerkingen
Badkamerspiegel staal met ronde hoeken metrotegels

Deze gave badkamer heeft een heuse spiegel van dees. hangen! Een mooie spiegel in ‘anodized’ gepoedercoat (een messing-tint). De spiegel moest namelijk passen bij de kranen. Daarvoor hebben we wat samples van de poedercoating opgestuurd en kon de klant de samples bij de uitgezochte kranen houden en vergelijken. Een heel mooi geheel, met een tevreden klant (zie de review hieronder).

We maken elke spiegel op maat. Zo bepaal je zelf de ideale afmetingen; bijvoorbeeld passend bij de wastafel, in een nis of losse spiegels boven waskommen. Met gekleurd schilderstape visualiseer je eenvoudig en snel een mooie verhouding. Bepaal daarnaast welk type stalen lijst je voorkeur heeft (slank of juist robuust) en extra’s zoals een planchet, rekje, bakje, ronde hoeken of een verdiepte lijst. Tot slot kies je de kleur poedercoating, zodat de spiegel perfect in jouw badkamer past (of misschien wel je hal, inloopkast of overloop). Onze poedercoating is geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals de badkamer.

Wat mogen we voor jou maken?

Bekijk hier voorbeelden van geleverde spiegels

Bekijk hier ons gehele portfolio 

Badkamerspiegel staal met ronde hoeken metrotegels
Cynthia, Heerhugowaard
Review
Hij staat prachtig, mede dankzij jouw adviezen. Ik zou zeggen op communicatie 10, kwaliteit 8 (opvangsysteem van de spiegel is denk ik te verbeteren. Kwaliteit van de adviezen ook 10), snelheid ook 10. Als je ook nog zou thuis bezorgen zou het helemaal top zijn.
Snelheid
Communicatie
Kwaliteit
0
Totaal