Terug naar boven

Aluminium loungebank met schuine zitting

Désirée Veltman 6 augustus 2020 0 opmerkingen
Aluminium lounge bank

Wat mogen we toch mooie dingen maken! Deze klant uit Friesland was benieuwd naar onze aluminium tuinbanken en kwam even een kijkje nemen- en proefzitten.

Nu hadden ze zelf een steigerhouten loungebank, waarvan de levensduur ten einde was, maar waarvan ze de schuine zitting zo fijn vonden. Of dat ook mogelijk was?

Natuurlijk, geen enkel probleem! Dit type loungebank hebben we meer gemaakt, en omdat we alles op maat maken konden we de zitting natuurlijk onder dezelfde hoek namaken.
Zo gezegd, zo gedaan: wij ontvingen de maten van de huidige steigerhouten bank en gingen aan de slag.
De bank is van aluminium gemaakt (anders niet te verplaatsen) en 2x gepoedercoat voor een zo lang mogelijke levensduur. De bank zelf slijt natuurlijk niet, maar kan door weer en wind na een jaar of 10 minder mooi worden. Je kunt de bank dan eenvoudig opnieuw laten ontcoaten- en opnieuw in elke gewenste kleur laten poedercoaten.

Uiteindelijk is dit prachtexemplaar het resultaat geworden! En een tevreden klant, want dat is waar wij het voor doen.
Zie de mooie 5* review hieronder!

Wat mogen we voor jou maken?

Aluminium lounge bank
Jos, Wergea
Review
De bank is gearriveerd. En hij staat prachtig en zit geweldig. Wij zijn bijzonder tevreden: we gaan ervan genieten. En wat betreft de kwaliteit, communicatie en snelheid: het is allemaal vlekkeloos verlopen. Allemaal een 5 ! Hartelijk dank voor de prettige samenwerking en veel succes bij volgende mooie ontwerpprojecten.
Snelheid
Communicatie
Kwaliteit
5
Totaal