Back to top

Aaneengesloten trapleuning met ledverlichting

Désirée Veltman 30 december 2021 0 comments
Doorlopende aaneengesloten trapleuning met ledverlichting

Deze klant heeft een trap met twee ‘kwarten’ (hoeken) en wilde graag een aaneengesloten trapleuning met ledverlichting. Het is een supergaaf geheel geworden. Een strak en minimalistisch design, zo’n doorlopende trapleuning.
Omdat staal helaas niet meegeeft 😉 en elke mm telt, is inmeten op locatie nodig. Ter plekke bekijken we de plek van de aansluiting (al is dat soms lastig, want we komen het liefst inmeten ná de wandafwerking).

Afhankelijk van de lengte heb je één of meer doorvoerpunten/elektrapunten nodig. Voor Philips Hue heb je een 22mm holle pvc-buis nodig naar één van de bevestigingspunten van de trapleuning (heuphoogte, ong. 90-95cm vanaf bovenkant trede). Vanaf dat punt heb je zo’n 1,5m lengte kabel beschikbaar tot aan je stopcontact.
Houd rekening met het relatief grote stekkerblok, dus zorg voor voldoende ruimte rondom de wandcontactdoos.

Soorten ledverlichting in je trapleuning
We zijn al een tijdje bezig met het integreren van ledverlichting in ons maatwerk. Philips Hue wordt daarbij vaak gekozen, omdat het al in- en om de woning wordt gebruikt en enorm gebruiksvriendelijk is. Heb je een andere vorm van domotica, dan kun je zelf de ledverlichting aanleveren of doorgeven. Altijd vinden we een passende oplossing.

Bekijk meer trapleuningen met ledverlichting:
Trapleuning ‘plattehoek’ van bijna 6m
Platte trapleuning 

Trapleuning bestellen
Wil je ook een trapleuning, al dan niet met led-verlichting, op maat laten maken? Stuur je wensen en foto’s van de situatie naar info@thuisbijdees.nl

Bekijk onze prijzen
Bekijk geleverde trapleuningen
Bekijk de rest van ons design portfolio

Doorlopende aaneengesloten trapleuning met ledverlichting
Robin, Wilnis
Review
Feit dat het zo mooi geworden is komt door jullie, super veel dank daarvoor. We zijn blij met het eindresultaat.
Snelheid
Communicatie
Kwaliteit
5
Totaal