Terug naar boven

3d room divider van staal

Désirée Veltman 21 oktober 2020 0 opmerkingen
3d room divider van staal

We maken de meest prachtige dingen, maar waar ik het uiteindelijk voor doe zijn blije klanten! Dus daarom hier even een kopie van de review hieronder, gewoon omdat het zo fijn is voor mij om te lezen dat wat ik doe (samen met jou/jullie je ontwerp werkelijkheid laten worden) zo gewaardeerd wordt.

Bedankt Arno en Marieke en veel plezier van jullie mooie meubel!

Na het zien van de coole kasten op de website, zijn we zelf begonnen aan een ontwerp voor een roomdivider. Desiree hielp ons perfect met wat wel/niet mogelijk was en tekende het ontwerp in 3d. Het eindresultaat is echt fantastisch. De divider staat nu in huis en alles wat we er van hoopten.
– kwaliteit: 5 Kast is perfect
– communicatie: 5 snel en komt afspraken na
– snelheid: 4 door zomerstop duurde het iets langer, maar alsnog dik tevreden
– service: 5 toen de kast geleverd werd zat er kleine schade op. Zonder discussie ging de kast weer mee terug om hem een paar dagen later alsnog perfect af te leveren. Kast werd thuis uiterst voorzichtig en deskundig geplaatst. Top service!
Wil je ook een uniek meubel in huis? Maar je kunt het nergens vinden? Wij houden van uitdagingen en zorgen samen met jou dat het een strak en mooi geheel wordt.

Bekijk hier meer geleverde kasten

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende prijsopgave / meer informatie.
We helpen je graag!
3d room divider van staal
Arno, Rotterdam
Review
Na het zien van de coole kasten op de website, zijn we zelf begonnen aan een ontwerp voor een roomdivider. Desiree hielp ons perfect met wat wel/niet mogelijk was en tekende het ontwerp in 3d. Het eindresultaat is echt fantastisch. De divider staat nu in huis en alles wat we er van hoopten. - kwaliteit: 5 Kast is perfect - communicatie: 5 snel en komt afspraken na - snelheid: 4 door zomerstop duurde het iets langer, maar alsnog dik tevreden - service: 5 toen de kast geleverd werd zat er kleine schade op. Zonder discussie ging de kast weer mee terug om hem een paar dagen later alsnog perfect af te leveren. Kast werd thuis uiterst voorzichtig en deskundig geplaatst. Top service!
Snelheid
Communicatie
Kwaliteit
4.7
Totaal