Naturel leren vloerkleed

Type Cube

van € 799,- voor € 599,-

Leer heeft meestal een stoere uitstraling, maar dat het minimalistisch en strak kan zijn bewijst dit type Cube. Een ivoorkleurig leren patchwork kleed dat meteen zorgt voor rust!
Elk kleed wordt met de hand gemaakt en is van echt leer. Doordat het een natuurproduct is, is elk vloerkleed uniek.

Afmetingen & levertijd
Het vloerkleed is op voorraad in de maat 150 x 240 cm en kost € 599,-. Het kan binnen 5 werkdagen geleverd worden. Andere afmetingen zijn op maat te bestellen; stuur een e-mail met je wensen naar info@thuisbijdees.nl.

Let op: de kleden worden met de hand gemaakt en leer is een natuurproduct. De bovengenoemde maten worden zo goed mogelijk benaderd, maar kunnen iets afwijken.

Kenmerken
– Voorzijde: 100% runderleer met kortharige vacht. Bij normaal gebruik kunnen de haartjes van de vacht loslaten en wordt het onderliggende leer zichtbaar.
– Achterzijde: 73% vervilte wol, 16% polyester, 7% nylon, 4% acryl
– Natuurlijke kleur, niet geverfd
– Oliën in de huiden zijn van nature vuilafstotend
– Anti-slipmat aanbevolen
– Professionele reiniging aanbevolen
– Handmade patchwork gemaakt in India, ieder kleed is hierdoor uniek
– De foto’s geven een goed beeld van het kleed. Echter, omdat het een natuurproduct betreft en handgemaakt is, kunnen kleuren en patronen afwijken van deze foto

Sample bestellen

Zeker weten of dit kleed bij jou past? Stuur dan een e-mail naar info@thuisbijdees.nl om een sample op te vragen. Vermeld bij je aanvraag de naam van dit kleed: Cube. De afmeting van het sample is 21×21 cm en kost € 9,95 inclusief verzenden. Bestel je het kleed, dan gaan de kosten van het sample er weer vanaf.

  • thuisbijdees interieurinspiratie design deals Amersfoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *