Houtlook leren vloerkleed

Type Bar

van € 799,- voor € 599,-

Kan je interieur of werkplek wel wat warmte gebruiken, dan is dit leren vloerkleed dat bijna lijkt op een houten parket vast wat je zoekt!
De stroken zijn met de hand aan elkaar genaaid en geven een stoer effect. Elk kleed wordt met de hand gemaakt en is van echt leer. Doordat het een natuurproduct is, is elk vloerkleed uniek.

Afmetingen & levertijd
Het vloerkleed is op voorraad in de maat 150 x 240 cm en kost € 599,-. Het kan binnen 5 werkdagen geleverd worden. Andere afmetingen zijn op maat te bestellen; stuur een e-mail met je wensen naar info@thuisbijdees.nl.

Let op: de kleden worden met de hand gemaakt en leer is een natuurproduct. De bovengenoemde maten worden zo goed mogelijk benaderd, maar kunnen iets afwijken.

Kenmerken
– Voorzijde: 100% runderleer met kortharige vacht. Bij normaal gebruik kunnen de haartjes van de vacht loslaten en wordt het onderliggende leer zichtbaar.
– Achterzijde: 73% vervilte wol, 16% polyester, 7% nylon, 4% acryl
– Natuurlijke kleur, niet geverfd
– Oliën in de huiden zijn van nature vuilafstotend
– Anti-slipmat aanbevolen
– Professionele reiniging aanbevolen
– Handmade patchwork gemaakt in India, ieder kleed is hierdoor uniek
– De foto’s geven een goed beeld van het kleed. Echter, omdat het een natuurproduct betreft en handgemaakt is, kunnen kleuren en patronen afwijken van deze foto


Sample bestellen

Zeker weten of dit kleed bij jou past? Stuur dan een e-mail naar info@thuisbijdees.nl om een sample op te vragen. Vermeld bij je aanvraag de naam van dit kleed: Bar. De afmeting van het sample is 21×21 cm en kost € 9,95 inclusief verzenden. Bestel je het kleed, dan gaan de kosten van het sample er weer vanaf.

  • thuisbijdees interieurinspiratie design deals Amersfoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *